| hjem | om oss | bygg og anlegg | bemanning | privat | referanser | kontakt |

OM BYGG SUPPORT AS

Vi er et polsk-norsk byggefirma som har opparbeidet et solid rennome gjennom ti års virksomhet i Norge. Med en ubegrenset tilgang på kvalifiserte fagfolk er vi fleksible overfor våre kunder, vi tar små og store oppdrag og begynner raskt – vi leverer kvalitet til konkurransedyktige priser.

Vi har gjennom mange år spesialisert oss på bemanningsløsninger og har opparbeidet en markedsledende erfaring i å rekruttere polsk byggfaglig kompetanse på kort varsel.
Vi bistår alltid våre kunder når behov for kvalifisert bemanning oppstår og våre tjenester har stor etterspørsel i et voksende bygg og anleggsmarked. Der effektivitet og byggfaglig dyktighet verdsatt, der økonomi og kvalitet er avgjørende, der tidsfrister overholdes og resultater oppnås. Det er i et slikt segment våre kunder finner Bygg Support AS.

– Fordi Bygg Support AS leverer – rett mann – til rett sted – til rett pris!

 

GREGOR MYSZA - DAGLIG LEDER
Er utdannet muremester og har også lang erfaring som snekker og maler. Han snakker og skriver norsk flytende, og har siden 2004 drevet som entreprenør og levert bemanning til bygg og anlegg i Norge.

DERFOR ER DU TRYGG HOS OSS
- Bygg Support AS er et norsk aksjeselskap som er MVA-registrert og innbetaler forskuddstrekk og arbeidsgiveravgift for alle våre ansatte.
- Alle ansatte har nødvendig forsikringsordninger.
- Alle oppdrag og bemanningsløsninger blir kontraktfestet.
- Alle oppdrag blir fakturert og alle transaksjoner går igjennom bank.
- Alle våre ansatte får aktiv oppfølging, herunder HMS.
- Alle våre medarbeidere behersker enten norsk eller engelsk og vi har betjent kontor med norsktalende personale.

 

VISJON OG MÅL
Rett person på rett plass til rett tid. Fornøyde kunder gjennom trygghet, tillit og resultater der alle parter er tilfredse. Ved å utvikle kvalitet i alle ledd – vinner Bygg Support AS frem til rett tid og til rett pris. Å fremskaffe profesjonelle håndverkere til konkurransedyktige vilkår og fleksible bemanningsløsninger. Målet er å alltid levere markedets etterspurte ekspertise – etter kontrakt – til avtalt tid og pris.


HELSE, MILJØ, SIKKERHET
Bygg Supports AS sine verdier er forankret i åpenhet, respekt og ansvar. Vi ivareta våre kunder og ansatte på en forretningsmessig og etisk korrekt måte. Gjennom tett oppfølging vil vi alltid sørge for at våre medarbeidere er ivaretatt innenfor gjeldene lover og regler. Dette for å skape et godt arbeidsmiljø og forebygging av skader og yrkesrelaterte sykdommer.

 

Vi tar et sosialt ansvar og skal være en trygg og sikker arbeidsplass hvor bedriften og den enkelte har rett, plikt og ansvar til å bidra til et godt og inkluderende arbeidsliv.

 


- Vi er en total entrepenørbedrift, som utfører alle typer byggearbeider.BYGG SUPPORT AS | Nordstrandveien 5 | 1170 Oslo
92223573 | post@bygg-support.no